Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Aranyozott bokaláncok - hangsúlyozd egyéni stílusod- Star Ékszer

Lancsa Ilona
2023. 04. 07. 00:00:00
Aranyozott bokaláncok - hangsúlyozd egyéni stílusod- Star Ékszer

Tavaszi/Nyári ékszert keresel, amely szépségével és finomságával tökéletesen kiegészíti megjelenésedet a jó időben is? A mai ajánlatunkban van valami időtlen, rendkívül egyedi, ami minden hölgynek finom megjelenést kölcsönöz. Az aranyozott bokaláncok egyre szélesebb választékban elérhetők.  Miért érdemes bokaláncot használni, hogy szandálban vagy papucsban díszítse a lábát? Melyik most különösen divatos? Erre adunk választ cikkünkben.

 

Aranyozott bokalánc – mit jelképez?

Mint kiderült, a bokaláncok ősidők óta használt női díszítő elemek, és kultúrától függően más-mást jelképeznek.

Az egyiptomi nők esetében a lábon lévő láncos dísz meghatározta a nő társadalmi helyzetét. Minél fényesebb ékszer volt a lábán, annál gazdagabb volt a nő. Az ókori Indiában csak házas nők viseltek bokaláncot. Érdekes módon csengő formájú medálok kísérték őket, amelyek jelezték, hogy a feleség a közelben van, és ideje abbahagyni a nem megfelelő dolgokat. Egészen mást jelentett a Baal-istenség követőinek aranyozott bokalánca , ahol csak a prostituáltak viseltek a lábukon ékszert. Sok kultúrában megtalálhatók az aranyozott bokaláncokA színes kövekkel díszített láncok egyfajta talizmánok voltak, amelyeknek meg kellett védeniük viselőjüket a szegénységtől, a gonosztól vagy a betegségektől. Ma a lábon lévő ékszerek mindenki számára mást jelenthetnek, de egy dolog biztos, különlegessége és rejtélye gazdag történelmében rejlik, amely mágnesként vonzza a nőket.

Melyik aranyozott bokalánc a divat?

Ma annak lehetünk tanúi, hogy az aranyozott bokaláncok újra fénykorukat élikMilyen formában választják őket leggyakrabban?

Természetesen az aranyozott ékszerek a legtöbb nő kedvencei, és határozottan ez a trend látszik 2023-ra is.. Az arany gyönyörűen csillog a napsugarakban, és csodásan kiemeli a nyári barnaságot. A Star Ékszer webshop idén is sok szép bokaláncot kínál, amelyek egyformán szépek és stílusosak. A vékony láncok finoman körbeveszik a bokáját, így finom díszítést ad a lábnak. Igazán népszerűek a medálos modellek. mint például a csillagok, szívek, lóhere és még sok más. Minden nő kiválaszthatja a számára tökéletes, egyéni ízlésének leginkább megfelelő tereméket. Alkalomra és a mindennapokra is ajánljuk az arany és ezüst színű bokaláncokat, a gyöngyökkel díszített bokaláncok tökéletesek a kellemes hangulathoz.

Az aranyozott bokakaláncok nagyszerű kiegészítők minden stílushoz. Ez az év abszolút slágere, amely strandon, hétköznapi és esti változatban is működik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bokalánc Stílus